INCREDIBIL: Taxa 10 lei pentru derdelusul de la podul Ploiesti Vest

Views: 58870

Pentru ca bugetul orasului Ploiesti este din ce in ce mai mic,  tinand cont de ultimele amenzi si ultimele proiecte europene ce nu au fost finalizate in termenul contractual, conducatorii orasului Ploiesti au decis: taxeaza accesul pe derdelusul de la podul nefinalizat Ploiesti Vest.

Ce spun autoritatile ploiestene intr-o declaratie imaginara:

“Daca tot n-am finalizat acest pod, am pierdut niste bani de la U.E., acum trebuie sa recuperam investitia – in plus, noi am fost cu ideea de a nu finaliza podul in timp util, deci in acest moment nu circula masini pe acel pod din cauza noastra, clar este meritul nostru.

Ploiestenii se bucura acum de o partie in toata regula, iar 10 lei ce mai inseamna, nici un pachet de tigari – va dati seama, daca s-ar duce la Busteni sau chiar si la Sinaia, 10 lei dau doar pe tren, asa direct in oras nu platesc nimic, parca nu-i corect.

Iar zapada, puteam sa o curatam, dar n-am bagat plugul acolo tocmai pentru a se forma o partie – totul a fost planuit domn’le, gandit pana la ultimul detaliu. Mai ales acum ca elevii din Ploiesti nu se duc la scoala, cel putin daca asta decid parintii nu se duc, au unde sa vina sa se distreze.

Cat despre colectarea taxelor pentru accesul pe derdelus, vom folosi angajatii SGU care iau taxa pentru parcare la soferi. Invitam toti ploiestenii la distractie, dar sa nu uite sa aduca bani de acasa, ca altfel le taiem sacii si le blocam saniile daca nu platesc taxa. Un an nou fericit !”


In cazul in care nu v-ati prins pana acum, acest articol este o parodie. Declaratia nu a fost publicata sau exprimata oficial de autoritatile ploiestene, doar ne imaginam ca asta ar vrea ei sa faca, daca ar fi posibil.

Vrei sa cumperi o sanie sa te dai cu ea pe partie? Vezi cateva sanii AICI.