INCREDIBIL: Klaus Iohannis a iesit in strada pentru 100 lei

Views: 2933

Aseara mii de oameni au iesit in strada, in Romania, iar multi dintre acestia au primit banii ca au iesit sa strige si sa se plimbe impotriva legii gratierii (teoretic, din punctul de vedere al unor posturi TV).

Klaus Iohannis s-a alaturat protestantilor, spune el sa fie solidar, dar noi am aflat adevaratul motiv pentru care si el a iesit in strada, cu un microfon ascuns purtat in timp ce aveam o discutie cu presedintele:

Reporter: Ia zi boss, ai iesit in strada sa te alaturi oamenilor ce sunt nemultumiti ?

Klaus: Draga domnule, am iesit in strada si eu, ca ei toti, sa protes … sa fiu sincer cu tine, ca te vad om corect, am iesit ca am auzit ca se dau bani, cate 100 lei de persoana. Eu am adus si oamenii mei de la SRI, soferul, parca era si nevasta pe aici pe undeva. Sper ca la sfarsit, cand se trage linie si se calculeaza cati bani primeste fiecare eu sa primesc pentru toata lumea, ca e ceva banet. Iti dai seama, probabil mai cumpar o casa ceva prin Sibiu. Si-n plus, chiar vroiam sa ies putin pe afara, ca era frumos, a fost ger pana acum, dar aici intre oameni parca-i mai cald.

Dupa ce am discutat cu presedintele, acesta a facut o conferinta de presa doar pentru noi pentru a ne arata banii primiti de la cei ce au organizat protestul.

Inca asteapta plata si pentru agentii ce au fost alaturi de el la protest, momentan Klaus Iohannis a avut prioritate, tinand cont ca este presedintele.

*-pentru ca nu toata lumea pricepe ca acest articol este un pamflet, repetam: acest articol este un PAMFLET.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.