Dragi ploiesteni, VOTATI … nu PSD, dar VOTATI!

Views: 3836

Nu cu PSD, dar asta este alta discutie.

N-am fost pana acum de partea partidului X sau Y, dar de aceasta data trebuie sa fim impotriva partidului Z, care Z se traduce prin PSD.

Bine, impotriva este un cuvant cam dur, cam brutal, poate trebuie sa fim putin mai draguti si sa spunem ca ne gandim la binele lor. Cei din PSD au fost atat de mult timp prin posturile de conducere, ca merita si ei o pauza, cat mai lunga de preferat.

La Ploiesti partidul PSD n-a adus nimic bun, doar gauri in buget cat Marele Canion plus dosare, destul de multe dosare.

Intre anii 2000 – 2016 au fost 2 primari PSD, unul a stat 8 ani, anume Emil Calota, care nu comentam prea mult pozitia lui de primar, pentru ca nu avem ce … al 2-lea primar a fost Iulian Badescu, care n-a reusit sa-si duca mandatul pana la capat pentru ca a fost anchetat de DNA, el spunea ca era nevinovat si ca n-a primit mita de la diferite persoane din Ploiesti, dar demisia lui si arestul la domiciliu spune altceva.

A mai fost un PNL-ist sau PDL-ist, pe nume Teodorescu, un interimar, iar dupa aceea pentru 7 luni un alt PSD-ist, tot interimar, de data asta Ganea Cristian, care a facut … ba nu, n-a facut mare lucru. Deh, motivatia lui a fost ca “ce era sa faca in cateva luni?” altii nu fac in ani, iar de la el vrem in cateva luni de zile?

Ar fi atat de multe lucruri de spus despre ce s-a intamplat in Ploiesti in perioada in care PSD-ul a fost la putere, nici nu vrem sa ne legam de conducerea Consiliului Judetean Prahova, acolo deja intram in alta discutie PSD-ista, care daca o pornim, e posibil sa inchida urnele si tot nu terminam de povestit.

Acum, dragi ploiesteni, ideea e simpla: VOTATI, nu PSD, dar macar sa VOTATI.

A, apropo … am spus nu PSD?

In cazul in care nu stii de ce sa renunti la a vota PSD, in continuare ai 4 motive:

  1. Spala creiere
  2. Spala bani
  3. Spala cariere
  4. Spala dosare

Daca suferi de primul motiv, nu-i problema, du-te la vot si pune 3 stampile pe casuta PSD, sa primeasca 3 voturi, astfel sigur vei ajuta PSD-ul.

Comments: 1

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.