Cum manipulezi oamenii cu o poza: intalnirea liniilor de tramvai din Ploiesti, de la Nord

Views: 1668

Pe site-uri de stiri, dar si pe Facebook, circula o poza in care se arata liniile de tramvai ce s-au intalnit in intersectia de la Nord (lucrarile de la nord cu lucrarile de la vest), iar aceasta intalnire nu este chiar atat de bine directionata. Cel putin asta observi din poza publicata online.

Fotografia respectiva este insotita si de un mesaj, anume:

“Noua linie de tramvai din Ploiesti..facuta pe bucati….doar ca …nu se PUPA:))…la intersectia de la  Ploiesti NORD… langa Mc donald…HAIDETI SA II FACETI DE RAS..DUPA 1 AN DE LUCRARI…NU SE POATE UNII LINIA :)))….CIRC SI PANARAMA”

Nu suntem fanii celor ce conduc orasul, iar orice greseala este grav amendata pe iPloiesti.ro, insa acum nu este cazul. Acea bucata de linie care nu se “pupa” cu liniile venite de la Vest face parte din liniile vechi. Daca va uitati mai jos, puteti vedea imaginea care arata cum sunt, defapt, liniile venite de la nord. Putin spre dreapta fata de cele originale, ceea ce inseamna ca se vor potrivi in momentul in care vor elimina si bucata ramasa din liniile vechi.

manipulare-2Este foarte simplu sa manipulezi oamenii cu ajutorul unei fotografii, cu un filmulet bine montat – de ce? Pentru ca aceste lucruri aduc trafic, vanzari si bani.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.