Cum functioneaza, de fapt, cantarele de la Kaufland – suntem furati la cantar sau nu? VIDEO

Views: 1497

Raspunsul este simplu: NU, nu suntem furati!

Probabil majoritatea ati vazut cel putin un filmulet in care se arata cum suntem furati la cantar de Kaufland Romania – problema este ca multi luam de bun tot ce vedem pe internet si nu ne punem intrebari.

In videoclipul alaturat puteti vedea cum se cantareste o punga cu greutate clara, 1 kg, iar dupa ce este luat acel plastic si hartie greutatea scade sub 1 kg.

De ce se intampla acest lucru?

Asa cum fac si la produsele vrac, de la vitrina Kaufland, acel plastic si hartie a fost scazuta din greutatea afisata.

Daca la vitrina asistata va pune caserola pe cantar, iar dupa ce ridica caserola cantarul arata o greutate cu minus, adica lipseste greutatea caserolei, la fructe cei ce au programat cantarele au facut o greseala.

In loc sa afiseze greutate cu -122 grame (diferenta din videoclip), cantarele afiseaza un simbol. Cel mai probabil nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie daca era afisat in acest fel.

Rezolvare pentru Kaufland Romania?

Sa afiseze greutatea cu minus, atunci cand lipseste plasticul si hartia.

Comments: 3

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Autorul articolului se bate cap in cap…..Vreau sa te intreb, tu ridici plasticul si hartia inainte sa cantaresti produsele sau decat le asezi pe cantar si selectezi produsul care il ai pe cantar? Astept si un raspuns , Multumesc

  1. Punga de zahar cantareste 1 kg, cand este plasticul si hartia pe cantar (adica cat trebuie). Atunci cand luam plasticul si hartia cantareste 884 grame (deci mai putin, deci incorect). Ce iti este neclar in situatia respectiva?

   1. Imi este neclar urmatorul lucru. De ce ai ridica acel plastic si hartie de pe cantar daca acel cantar intradevar arata gramajul corect.

    Citez : ” Rezolvare pentru Kaufland Romania?

    Sa afiseze greutatea cu minus, atunci cand lipseste plasticul si hartia.”

    Eu garantez ca acel cantar arata greutatea cu minus.