Cu FC Petrolul pana la moarte … dar dincolo de ea?

Views: 1183

Credem in Zana Maseluta, credem in Mos Craciun (mesaj pentru cei mici: da, chiar exista barbosul), credem in politicieni, de ce n-am crede si intr-o minune ca Petrolul n-ar ajunge in Liga a 2-a?

Credem domnle, ca-i pe gratis, n-are ce sa ne faca, ar spune unii pe la colturi, in timp ce flutura un steag galben albastru cumparat de la bisnitarii de bilete, cu 5 sau 10 lei / steag, depinde ce figura ai, iar in cealalta mana, de obicei stanga, au o bere.

Pai in afara de a-ti darama sperantele, de a-ti distruge sufletul, de a te face sa-ti plangi in pumni, n-are ce sa-ti faca aceasta crezare. Multi erau anul trecut, in peluze, in tribune, pe teren, langa teren – erau peste tot, cata frunza, cata iarba, insa din pacate cum s-a dus iarba de pe Ilie Oana asa s-au dus si sustinatorii echipei ce in urma cu ceva vreme canta pe strazile Ploiestiului “A venit cupa, a venit cupa, a venit cupa la Ploiesti”.

E ceva obisnuit sa vezi suporterii cum vin atunci cand echipei ii merge bine, iar atunci cand echipa se duce-n cap fiecare sa-si vada de treaba lui, doar de treaba echipei sa nu mai vada. Nu e ceva nou, inainte ca FC Petrolul Ploiesti sa promoveze in A, la meciurile jucate in Liga B erau doar o mana de oameni, cativa suporteri pe care-i putem numi, fara probleme, suporteri adevarati, care luau parte la meciurile echipei ploiestene.

Vindem, cumparam, producem vise, iluzii si sperante. Daca FC Petrolul o tine asa, in stilul asta ajunge fara drept de apel in Liga B, ceea ce nu e un sfarsit de drum, este doar istorie … a mai fost in B, a revenit in A, insa problemele legale provocate de diverse persoane se pare ca a fost o lovitura prea puternica.

Se vorbea saptamana trecuta despre anii impliniti de FC Petrolul de la victoria in fata unei mari echipe, singura victorie de acest fel din Romania, insa nu uitati – era acelasi nume, insa alte vremuri, alte persoane in echipa si conducerea ei.

Petrolul nu moare, doar se odihneste …

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.