Lanturi antiderapante pentru autoturisme, la reducere – cum alegem lanturile auto

Views: 2314

Tinand cont de experientele din anii trecuti, in Romania trebuie sa fi pregatit, pentru ca autoritatile sunt mai tot timpul luate prin surprindere cand ninge in ianuarie, iar drumurile ajung sa fie blocate – de aceea ai nevoei de lanturi antiderapante.

Zapada ajunge sa fie destul de mare pe drumurile din Romania, iar daca esti cu autoturismul plecat in vacanta sau cu treaba si trebuie sa traversezi anumite localitati, este foarte posibil sa ramai blocat, pentru ca drumurile nu sunt curatate corespunzator.

De aceea trebuie sa fiti pregatiti pentru orice situatie, pe langa saculetul cu nisip si lopata pentru zapada, din masina nu trebuie sa va lipseasca lanturile auto.

Atunci cand cumparam niste lanturi auto trebuie sa ne gandim ca o facem pentru siguranta pasagerilor din masina noastra dar si pentru siguranta pietonilor sau restul participantilor la trafic.

Niste lanturi auto va pot scoate din probleme daca ati plecat la munte cu masina, insa cat costa un set de lanturi pentru masina si de unde putem cumpara cu incredere?

Vedeti unele dintre cele mai cumparate lanturi antiderapante auto:

Verifica alte tipuri de lanturi auto pentru diverse anvelope si dimensiuni diferite de lanturi – AICI

Aveti nevoie de un lant antiderapant care sa fie simplu si usor de montat. Exista lanturi care au totul la vedere, ne-existand parti de lant pe latura interioara, toate manevrarile de montaj se executa din exterior – un astfel de tip de lant antiderapant ar fi cel automatic de la RUDcomfort CENTRAX – vezi model aici.

In functie de masina detinuta, trebuie sa va alegeti si lanturile auto. Aceste lanturi costa de la doar cateva zeci de lei si ajung pana la peste 1.000 lei.

lanturi antiderapante auto

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.