Antrenori personali in Ploiesti – cum iti alegi un personal trainer

Views: 2922

In ultima vreme tot mai multe persoane au aparut pe aceasta piata, de antrenori personali in Ploiesti, insa cum ne alegem un personal trainer de care sa fim siguri ca ne va ajuta sa ajungem la rezultatele dorite – cum ne alegem un antrenor personal Ploiesti?

In primul rand trebuie sa intelegem un lucru – un antrenor personal nu face minuni fara ca tu sa respecti tot ceea ce el iti recomanda. Trebuie sa urmezi programul de antrenamente facut de el si cel mai important sa respecti regimul recomandat de antrenorul tau personal.

Antrenor personal Ploiesti – alege un personal trainer din Ploiesti:

  • Radulescu Cristi – antrenor personal la Gold Gym Ploiesti

Numar de telefon: 0724.904.010

  • George Avram – antrenor personal la Gold Gym Ploiesti
  • Stefania Dumitrescu – antrenor personal la Gold Gym Ploiesti

Numar de telefon: 0732.585.775

  • Cristian Mihai – antrenor personal la Spartan Gym

Numar de telefon:

Cat costa un antrenor personal in Ploiesti?

Preturile difera de la antrenor la antrenor si conteaza ce tip de antrenamente si cat de des veti folosi serviciile antrenorului. Costul poate fi de 400 lei / luna, pentru un personal trainer in Ploiesti, insa in functie de necesitati si de frecventa antrenamentelor, costul poate fi mai mic, ajungand si la 300 lei / luna.

In Ploiesti mai sunt si alti antrenori personali, insa lista este prea lunga pentru a o putea scrie aici, de aceea am ales doar cativa. Lista este in curs de actualizare, vom adauga date de contact si calificari pentru fiecare antrenor personal din Ploiesti, precum si preturi si alte date importante pentru cei interesati.

Un antrenor personal va avea grija sa lucrati cum trebuie, va discuta cu voi despre importanta meselor, cat sa mancam si cel mai important, cand.

Daca aveti nevoie de un antrenor personal Ploiesti, dar aveti intrebari, le puteti adresa si in formularul de mai jos pentru comentarii. Un antrenor personal va raspunde intrebarilor.

Comments: 4

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.