blackeaster

tratamente naturale

Sondaj de opinie

Sunteti multumiti de transportul gratuit in Ploiesti?

View Results

Loading ... Loading ...

Like Ploiesti?

Ne gasiti si pe Instagram

Politia Locala din Ploiesti a confiscat 350 kg de peturi de la oamenii strazii

politia locala peturi ploiesti

politia locala peturi ploiestiCa urmare a activităţilor de monitorizare, dar şi în urma sesizărilor transmise de locatarii din blocurile de pe strada Soldat Erou Nicolae Arhip referitoare la disconfortul creat de persoanele fără adăpost care depozitează resturi menajere şi deşeuri reciclabile în zona conductelor de termoficare, Poliţia Locală Ploieşti a organizat o acţiune de control în cursul zilei de luni, 10 martie 2014. Poliţiştii locali au fost însoţiţi de către lucrătorii Regiei Autonome de Servicii Publice şi de cei ai operatorului de salubritate.

Astfel, s-a procedat la legitimarea şi identificarea a nouă persoane care colectau ilegal deşeuri din plastic sau metal de pe platformele gospodăreşti. Asupra unuia dintre ei s-a găsit un inel cu mai multe chei de lacăte, acesta declarând că le foloseşte pentru a descuia spaţiile special amenajate în vederea colectării deşeurilor reciclabile.

În urma desfăşurării acestei acţiuni au fost ridicaţi 17 saci de rafie încărcaţi cu pet-uri, în cantitate de aproximativ 350 de kg, ce au fost predaţi pe bază de proces-verbal lucrătorilor operatorului de salubritate. De asemenea, după salubrizarea zonei au mai fost încărcate şi două camioane cu deşeuri menajere.

Cautari:

You may also like...

3 comentarii la “Politia Locala din Ploiesti a confiscat 350 kg de peturi de la oamenii strazii”

 1. Dorian Mode says:

  puteau sa ii oblige sa stranga si dupa sa le duca la centre sa faca un ban, nu sa le confiste, dupa va intrebati dc dau la oameni in cap…

 2. uu says:

  Saracii faceau si ei un ban cinstit.
  Politia comunitara ar trebui desfintata. Daca acei gunoieri erau tigani nu aveau curajul sa intervina . Traiasca politia comunitara!

 3. un revoltat says:

  Rusine sa va fie Politie Comunitara din Ploiesti!
  Fara acesti oameni eram acoperiti de gunoaie.
  Din cauza ca va dam prea multi bani nemeritati nu avem sa supraplatim firma de salubrizare care face mai mult decat voi in orice situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

Cuvinte cheie:

tratamente naturale

Ploiesti Shopping City

Ploiesti

Fair
Humidity: 47
Wind: 12.87 km/h
24 °C
14 26
21 Sep 2014
13 28
22 Sep 2014

Abonati-va la stiri din Ploiesti

Primiti mail cu ultimele stiri din Ploiesti.