blackeaster

PLOIESTI: 5 prostituate si 3 proxeneti cercetati

Opt persoane suspectate de savarsirea infractiunilor de prostitutie si proxenetism au fost depistate in aceasta dimineata, in urma unor perchezitii efectuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

Perchezitiile au fost efectuate in trei locatii din Ploiesti si Valenii de Munte, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti.
In urma activitatilor desfasurate, la sediul Politiei au fost conduse pentru audieri opt persoane: doi barbati si sase femei. Trei dintre suspecti sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de proxenetism, iar cinci femei sunt cercetate pentru savarsirea infractiunii de prostitutie.

Din primele cercetari a rezultat ca activitatea infractionala se desfasura sub paravanul unui salon de masaj, clientii fiind racolati prin intermediul unor anunturi de mica publicitate.
Totodata, de la locuintele suspectilor au fost ridicate in vederea cercetarilor laptopuri, telefoane mobile si diverse documente care au legatura cu activitatea infractionala desfasurata.

Cautari:

You may also like...

0 comentarii la “PLOIESTI: 5 prostituate si 3 proxeneti cercetati”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

Cuvinte cheie:

sala aerobic ploiesti

Ploiesti Shopping City

Ploiesti

Light Rain
Humidity: 88
Wind: 14.48 km/h
14 °C
11 16
24 Apr 2014
8 18
25 Apr 2014

Abonati-va la stiri din Ploiesti

Primiti mail cu ultimele stiri din Ploiesti.