blackeaster

Florin Mandru, concurentul in scaun cu rotile de la Vocea Romaniei, VIDEO – 19 octombrie

concurentul-care-l-a-lasat-pe-moga-cu-ochii-in-lacrimi-ai-declansat-o-revolutie-la-vocea-romaniei-nu-mi_size8

Florin Mandru, Vocea Romaniei – 19.10.2013, le-a facut o surpriza extraordinara celor trei antrenori care au intors scaunele. Lori, Moga si Brenciu au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe concurentul care a venit la, chiar daca este obligat sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile.

Florin a marturisit ca a ramas imobilizat in scaun in 1993, in urma unui acc “Vocea Romanieiident de alpinism care l-a lasat cu coloana fracturata. El nu a lasat insa acest lucru sa-l opreasca de la a-si testa potentialul in muzica in fata celor patru antrenori.

“Tu realizezi ca ai facut o revolutie venind aici? “ i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Imi place emotia din vocea ta, nu-mi gasesc cuvintele”. “Ai o voce superba si un timbru special, gutural, barbatesc, sexy. Cred ca faptul ca ai venit aici e un exemplu pentru toti cei care care n-au avut curajul sa vina la Vocea Romaniei”, i-a spus Lori noului sau concurent, care a ales-o pe diva si datorita faptului ca este nascuta exact in aceeasi zi si in acelasi an ca si sotia sa.

Cautari:

You may also like...

0 comentarii la “Florin Mandru, concurentul in scaun cu rotile de la Vocea Romaniei, VIDEO – 19 octombrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

Cuvinte cheie:

sala aerobic ploiesti

Ploiesti Shopping City

Ploiesti

Cloudy
Humidity: 93
Wind: 11.27 km/h
12 °C
7 18
25 Apr 2014
6 18
26 Apr 2014

Abonati-va la stiri din Ploiesti

Primiti mail cu ultimele stiri din Ploiesti.