INCREDIBIL: Ursi polari in Ploiesti. Au vazut zapada dintre blocuri si se muta aici – FOTO

Views: 7871

Dupa decizia incredibila de a se pune taxa pe derdelusul de la Ploiesti Vest, venim cu o alta stire incredibila de imaginara.

Ursii polari cauta adapost printre blocurile din Ploiesti. Am reusit sa discutam cu un urs polar surprins in centrul orasului, care admira Palatul Administrativ:

“Mor, mor, mor … am venit la Ploiesti pentru zapada dintre blocuri. Am auzit ca in unele locuri ajunge pana la genunchi, iar autoritatile nu o curata toata iarna, deci este perfect pentru noi.

Avem probleme cu zapada din Polul Nord, dar aici nu sunt astfel de probleme, nici nu se topeste si nici nu este adunata. In drum spre Ploiesti am trecut si prin Bucuresti, acolo era zapada doar pe trotuare, dar noi vrem si pe sosea si printre blocuri, de aceea am ales sa ne continuam drumul catre Ploiesti.

Daca tot vrem sa ne mutam neamurile aici, la Ploiesti, am discutat si cu cei de la Petrolul, daca vor sa-si schime mascota, ca in acest moment un lup moare de frig pe aici, in timp ce noi suntem ca acasa. Discutam, vedem, momentan suntem in termeni buni, iau in considerare aceasta schimbare.”

Atentionam ploiestenii sa fie prudenti in preajma acestor animale, e posibil sa va tavaleasca prin zapada, sunt destul de jucausi.


Tinem sa precizam urmatoarele:

Si acest articol este unul din categoria de “o gluma la timpul ei”, va rugam sa luati in serios acest mesaj si sa-l transmiteti mai departe prietenilor si neamurilor. Speram din toata inima ca nu vor exista ploiesteni care vor suna la politie ca e un urs polar liber prin centrul orasului, sa faca ceva …

Comments: 1

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.