blackeaster

tratamente naturale

Sondaj de opinie

Sunteti multumiti de transportul gratuit in Ploiesti?

View Results

Loading ... Loading ...

Like Ploiesti?

Ne gasiti si pe Instagram

Benzinarie din Prahova amendata cu 1 milion de euro

O benzinarie din Prahova a fost amendata cu 1 milion de euro, pentru ca in ultimii 3 ani la aceasta unitate s-au vandut ilegal carburanti, potrivit Ziarul Prahova.

In data de 05 octombrie 2012, inspectorii vamali din cadrul Direciei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Bucureti, ca urmare a unei ample aciuni de combatere a evaziunii fiscale in domeniul comercializarii produselor petroliere, desfasurate pe raza judeului Prahova, au sanctionat o societate comerciala cu amenda contraventionala in valoare de 20.000 lei si cu imputarea sumei de peste 1 milion euro, rezultata din vanzarea carburantilor pe perioada de 3 ani, in care firma nu a detinut atestatul de comercializare”, se arata in comunicatul publicat pe ANV.

Inspectorii au efectuat 31 de controale in luna august, la mai multe statii de distribuire a carburantilor, apartinand unui nr. de 24 societati comerciale din jud. Prahova.

In Valenii de Munte, autoritatea vamala a constatat  ca societatea nu detinea atestatul de vanzare en gros pentru produsele petroliere pe care acestia le vindeau.

Cautari:

You may also like...

0 comentarii la “Benzinarie din Prahova amendata cu 1 milion de euro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

Cuvinte cheie:

tratamente naturale

Ploiesti Shopping City

Ploiesti

Partly Cloudy
Humidity: 88
Wind: 16.09 km/h
15 °C
7 16
23 Sep 2014
6 21
24 Sep 2014

Abonati-va la stiri din Ploiesti

Primiti mail cu ultimele stiri din Ploiesti.