blackeaster

tratamente naturale

Sondaj de opinie

Sunteti multumiti de transportul gratuit in Ploiesti?

View Results

Loading ... Loading ...

Like Ploiesti?

Ne gasiti si pe Instagram

Afla ce inseamna prima litera a prenumelui tau

Afla ce inseamna prima litera a prenumelui tau

Se pare ca initiala prenumelui dar copiilor de catre parinti indica trasaturile  principale ale personalitati lor. Acest lucru a fost observat de catre astrologi, de-a lungul timpului.

Daca numele si prenumele tau incep cu aceeasi litera atunci trasatura de caracter se accentueaza. Daca exista un prenume dublu, sau chiar triplu, trebuie analizata fiecare initiala,  trasaturile de caracter regasindu-se in ambele sau in cele trei initiale.

A - Cei cu litera “A” la initiala sunt cand generosi, tandri, devotati si iubitori, cand avari, furiosi, egoisti. Aceasta litera te face sa pierzi tot sau sa castigi.

B -Asemeni literei, cei care o au sunt tentati sa guste din toate placerile vietii, in special din cele culinare. Sunt si foarte mari seducatori.

C -Este initiala celor care domina si a celor cu un temperament forte.

D -Cei cu litera ‘D’ sunt descurcareti. Acestia scapa de toate capcanele , reusind in cariera politica si in relatiile publice.

E -Acestia sunt curiosi din fire. Este o curiozitate stiintifica si cei care ii insotesc trebuie sa se teama de consecinte. Defectul pe care il au este ca nu sunt prea calzi.

F -Navalnic si imprevizibil ca focul. Se aprinde repede si se stinge greu. El seduce, este abil in afaceri, dar risca sa lase numai cenusa in urma.

G -Autoritari, cei cu litera ‘G’ sunt sunt gentili, seriosi, de incredere. Acestia devin uneori putin rigizi si cateodata mizantropi.

H -Are simtul realitatii. Doreste intotdeauna sa ii ajute pe ceilalti. Este un bun mediator, care straluceste in societate, dar nu-si recunoaste cu usurinta greselile.

I -Este animat de simtul dreptatii. El isi urmareste convingerile intime mai mult pentru ceilalti decat pentru sine. Isi apara punctul de vedere pana la capat fara a astepta nimic in schimb.

J -Fermecatori, cei cu litera ‘J’, cauta mereu noi orizonturi. Ei reusesc mai mult in viata profesionala decat in cea personala.

L -Sunt comunicativi, sociabili, pentru care dialogul este cel mai de pret. Le plac calatoriile, sunt vorbareti, sunt buni in transmiterea mesajelor, tragand totodata cu urechea la ce este in jur.

M -Aceasta este litera umanistilor, a celor aplecati spre actiuni caritabile. Se ocupa de copii, batrani si uneori sunt excelenti mediumi.

N -Fermecatori, ambitiosi si aroganti, au totul pentru a reusi, nu dau niciodata inapoi, orice ar fi.

O -Litera ‘O’ este imaginea lunii pline si cei care o poarta sunt placizi, lunatici, imprevizibili. Au o anumita tristete, fiind foarte visatori.

P – Nu sunt perfecti, pot cadea cu usurinta tentatiilor, dar pot fi si tari cand este vorba sa ii apere  pe cei oropsiti.  Ofera sfaturi de urmat.

R -Cei cu aceasta litera stiu ce vor. Din nefericire, vor trebui sa astepte mult pana sa-si vada visul implinit. Insa, intr-o zi ambitia le va fi satisfacuta.

S -Sensibili si senzuali, acestia apreciaza dovezile de tandrete, chiar daca nu isi dezvaluie usor sentimentele. Acestia pot opta pentru medicina, pedagogie sau afaceri.

T -Acestia vor totul pentru ei: munca sau viata familiala. Sunt exigenti cu ei insisi si cu ceilalti, devenind uneori tirani. Succesul este pentru ei.

U -Dotati pentru orice, au simt practic, simt al familiei si cauta sa se faca indispensabili. Agreabili si simpatizati, pot deveni de temut atunci cand interesele lor sunt in joc.

V -Acestia ezita intre dorinta de singuratate si anturaj, indrazneala si adevar, aroganta si umilinta, intre aventura si rutina.

X -Anticonformisti, ei fac intotdeauna ce vor si nu evita contradictia. Aceasta declansand adesea razboaie.

Z - Cei cu litea ‘Z’ pot deveni mesageri divini. Ei vor merge intotdeauna pe drumul cel bun, fara griji si indiferent de costuri.

Sursa: Asul verde

Cautari:

You may also like...

0 comentarii la “Afla ce inseamna prima litera a prenumelui tau”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

Cuvinte cheie:

tratamente naturale

Ploiesti Shopping City

Ploiesti

Fair
Humidity: 68
Wind: 16.09 km/h
16 °C
11 18
2 Oct 2014
5 18
3 Oct 2014

Abonati-va la stiri din Ploiesti

Primiti mail cu ultimele stiri din Ploiesti.